Giriş yap
En son konular
Düdüklü Tencerede Ve Fırında Pişirme Süreleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Düdüklü Tencerede Ve Fırında Pişirme Süreleri
Malzemeler | Dakikası |
Kuru fasulye (ıslatılmış) | 30-35 |
Nohut | 30-35 |
Yeşil mercimek (ıslatılmış) | 20 |
Kırmızı mercimek (ıslatılmış) | 3 |
Salata için buğday | 10 |
Çorba için buğday | 20 |
Balık | 7 |
Beyaz etli balık | 3 |
Sebze çorbası | 8 |
Yaprak sarması | 10 |
Kereviz(doğranmış) | 6 |
Enginar | 8 |
Tas kebabı | 10 |
Havuç | 10-15 |
Hindi (parçalanmış) | 30 |
Kereviz | 10-15 |
Doğranmış kereviz | 6 |
Patates | 10 |
Pancar | 10 |
Dana haşlama | 30 |
Dana dil | 45-60 |
Bezelye | 5 |
Tavuk | 15 |
Fırınınız elektrikli değil ise aşağıdaki tablodan ayarlayabilirsiniz.
Fırın | Isıları-dereceleri |
Ilık | 150 |
Orta | 170-190 |
Sıcak | 220 |
Kızgın | 230-240 |
Cinsi | Sıcaklığı | Pişme süresi |
Börekler | 175-210 | 35-45 |
Kekler | 200-220 | 30-35 |
Balıklar | 200-220 | 30-35 |
Kuzu eti | 200-260 | 30-35 |
Dana eti | 200-280 | 40-60 |
Tavuk eti | 175-200 | 40-50 |
Güveçler | 175-230 | 40-60 |
ValiBey- Mesaj Sayısı : 636
Kayıt tarihi : 20/04/12
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Salı 17 Ocak 2017, 22:04 tarafından yildo
» Papanın Maksadı
Perş. 04 Ara. 2014, 14:29 tarafından MUHTESEM
» 26 Eylül Dil Bayramı Kutlu Olsun
Cuma 26 Eyl. 2014, 11:58 tarafından MUHTESEM
» İşte İhsanoğlu'nun Seçim Logosu
Perş. 10 Tem. 2014, 10:06 tarafından MUHTESEM
» Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü
C.tesi 14 Haz. 2014, 12:00 tarafından MUHTESEM
» 54 kentte kış lastiği takmayana ceza kesilecek
Salı 17 Ara. 2013, 14:05 tarafından MUHTESEM
» Diyarbakır'da Türkçe Tabelalar Kaldırılıyor
Perş. 14 Kas. 2013, 13:07 tarafından MUHTESEM
» Subay ve Astsubaylar arasında istifalar arttı
Salı 05 Kas. 2013, 17:16 tarafından MUHTESEM
» Bôyle Baba olmaz Olsunn
Çarş. 09 Ekim 2013, 19:05 tarafından ValiBey